Domotica

Nieuw item

NIKO HOME CONTROL

Comfortabeler wonen, veiliger leven en tegelijkertijd een pak energie besparen. Niko Home Control is de nieuwe elektrische installatie waarmee je vanop een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle bewaart over je voordeur. En dat in een strak en tijdloos design.

Tijd voor een nieuwe elektrische installatie

Gsm’s en smartphones verdrongen de klassieke telefoon. iPods en mp3-spelers stootten de cd van de troon. Door Whatsapp en andere apps hoort  sms’en nu al in het museum thuis. We leven in een digitaal tijdperk waarin technologie altijd sneller evolueert. We zijn altijd en overal online.

Maar wat gebeurde er ondertussen met de elektrische installatie? Weinig: de opbouw en de mogelijkheden van het elektriciteitsnetwerk veranderden de laatste 30 jaar bijna niet. Bizar, want onze manier van leven en hoe we met de rest van de wereld communiceren, evolueerden enorm. Voor Niko is het tijd voor verandering én verbetering. Niko Home Control verlegt de grenzen van de elektrische installatie op het vlak van comfort, gebruiksgemak en energieverbruik.

Niko Home Control Website

BTICINO MyHOME Up

MyHOME_Up domotica is zo’n beetje het centraal zenuwstelsel van je huis. Het zit in de muren en het hangt in de lucht, het is ermee verbonden als één van de onzichtbare pijlers. Het is dan ook belangrijk dat je je ideeën al mee integreert in de bouwplannen, vanaf het prille begin. Zo komt het systeem het best tot zijn recht, zowel esthetisch als functioneel.

Eén enkele App voor het eenvoudig koppelen van apparaten en voor het bedienen van alle functies in het domoticasysteem MyHOME_Up.

MyHome Up Website

Nieuw item
Nieuw item

TELETASK

Creëer uw slimme woning met TELETASK domotica

Comfort, veiligheid en energie beheer met TELETASK domotica, voor renovatie of nieuwbouw projecten. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt TELETASK slimme oplossingen aangepast aan uw specifieke eisen. Sluit de gordijnen met één klik, dim de verlichting voor een gezellige avond thuis of zet alles uit wanneer u het huis verlaat. Kortom, domotica op uw maat.

Teletask Website